Full rulle med veteranbiler på Folkemuseet

På søndag 14. mai ruller veteranbilene inn på Norsk Folkemuseum da det blir veteranbiltreff på Bygdøy. 30-40 Folkevogner, Porscher og deres eiere blir å treffe på Festplassen på museet kl. 11-16.

• WW.jpg

Veteranbiltreff på Norsk Folkemuseum i mai er nærmest blitt en klassiker på Bygdøy. De gamle ærverdige bilene gjør seg svært godt i omgivelsene Friluftsmuseet byr på. Nytt i år er at man tar i bruk den litt større Festplassen lengre inn på museet. Før brukte man Torget, rett ved inngangen, men dette stedet har rett og slett blitt for lite for alle de flotte bilene.

- Veteranbiltreffet på Norsk Folkemuseum er et perfekt familiearrangement. Her ser vi ofte at gutten og mennene i familien er pådrivere for å dra på museum. Flotte, gamle biler bør uansett fenge både stor og liten, uansett kjønn. Mange synes dessuten det er spennende å treffe bilenes eiere. Slike gamle biler har gjerne en spennende historie, og den kan man da bli kjent med. Rammene på Festplassen tror vi blir helt perfekte for dette arrangementet, så vi gleder oss stort til dette, sier kommunikasjonsrådgiver Jon Ilseng ved Norsk Folkemuseum.

Arrangeres i samarbeid med Veteran VW Klubben og Porsche 356-klubben.

Sommersesongen starter mandag.
Mandag 15. mai er starten på sommersesongen på Norsk Folkemuseum. Det betyr flere åpne hus og at museet er åpnet til klokken 18.00 hver eneste dag frem til 15. september.