Ingen høstferie uten potetopptak på Norsk Folkemuseum

Før i tiden var det tradisjon å ta opp potetene av jorda i høstferien. På folkemuseet holdes dette i hevd, og det begynner å bli en god tradisjon for stadig flere å ta turen til Bygdøy for å hjelpe til med potetopptaket. Særlig er det populært for besteforeldre å ta med barnebarna for å vise dem hvordan det var i gode gamle dager da høstferie het potetferie.
Hva: Potetferie
Hvor: Norsk Folkemuseum
Når: Lørdag 29. september - søndag 7. oktober
Alle hverdager i høstferien 11-15 / helgene i høstferien 11-16

Selvlagd potetpuff
Poteter kan brukes til alt sies det. På 1950-talls kjøkkenet i Trødelagstunet lager vi mat. Retten potetpuff er så enkelt å lage at selv de minste barna kan delta. Godt er det også.

Åpent for AKS
Potetopptaket holder åpent hele uken og er også åpent for skolefritidsordningen i Oslo, AKS.

Åpen kafe heller uken
Museets Kafé Arkadia holder åpent hver dag og byr på en rikelig høstmeny. Eventyrstund samt hest og vogn er to andre populære klassikere som gjør en tur på Norsk Folkemuseum til et lite høsteventyr. Åpnet hver dag.

Jon Ilseng 97 15 88 06 / Karine Munch 90 92 85 63