Jul på Norsk Folkemuseum

Julen og førjulstiden i år blir veldig annerledes enn tidligere år, og det er vanskelig å planlegge akkurat hva vi kan gjøre når. Det blir ikke julemarked på Norsk Folkemuseum i år, men det vi kan garantere er at det blir jul!

• Tre damer drikker kaffe i Kafé Arkadia (Foto/Photo)
    Trine Sirnes

Slik det ser ut nå er Friluftsmuseet stengt, men museumsbutikken og Kafé Arkadia er åpen. Kanskje blir det slik videre.

Så snart smittevernrådene åpner for det, vil vi ønske velkommen til førjulsstemning på Norsk Folkemuseum, og selvsagt formidle hvilke hensyn som må tas.

Inntil videre, ønsker vi alle våre gjester velkommen til å følge oss på sosiale medier. Her vil vi tenne julegranen søndag 29. november, og vi vil åpne første luke i den digitale julekalenderen 1. desember. Gjennom hele desember vil vi presentere aktiviteter, fortellinger og gi mange gode tips om hva dere kan gjøre hjemme i førjulstiden. En og annen adventskonkurranse vil vi også ha.

Så inntil videre ønsker vi alle en riktig god førjulstid. #DetBlirJul