Piknik for to, piknik for mange!

På Norsk Folkemuseum er vi glade i å spise ute! Det er ikke så rart, for her finnes det utallige muligheter til å brette ut pleddet og kose seg i det grønne.

• Trine Sirnes

Hva med å nyte hverandres selskap – og en god matbit – på gressbakken ved Stavkirken, eller i eplehagene i Hardanger eller Trøndelag? Eller å slenge dere ned midt i en god, gammeldags, duftende blomstereng – akkurat som på film? Vi har opptil flere av dem!

Nå kan vi dessuten tilby noe å fylle piknikkurven med også. På Kafé Arkadia kan du velge mellom de tre piknik-pakkene Barn, Familie og Date. Så enkelt – så godt!

NB: Piknikpakkene bestiller du senest to timer i forveien – siste bestilling kl. 13.30 samme dag. For bestilling ta kontakt med Kafé Arkadia på telefon 400 23 505 /  kafe@norskfolkemuseum.no

Familiepakken kr. 333,-

(2 voksne, 1 barn)
  • 3 croissanter med ost-skinke eller vegetar
  • ​Dagens frukt
  • 2 flasker alkoholfri drikke
  • 1 saftboks

Allergener: Melk, gluten (hvete), egg.

Barnepakken kr. 95,-

• 1 croissant med ost-skinke
  • Et lite beger dagens frukt
  • 1 saftboks

Allergener: Melk, gluten (hvete), egg.

Datepakken kr. 390,-

• Brie, Blue Chateau, salami, plommesyltetøy fra Bygdø Kongsgård, jordbær og druer
  • Brød, rundstykker og smør
  • 2 flasker alkoholfri drikke
  • En liten smak av sjokolade

Allergener: melk, gluten (hvete, rug), soya, sesam, nøtter.

Alle piknikpakkene inneholder bestikk, servietter og annet du trenger for en lunch i det grønne.