Kriminell påske – den døde sjømannen

Kriminell påske – den døde sjømannen.
Norsk Folkemuseum hele påsken.
Lørdag 13.04 til mandag 22.04. Klokken 11.00 – 16.00

• Kriminell påske: Den døde sjømannen.
    Kriminell påske: Den døde sjømannen. Haakon Harriss, Norsk Folkemuseum

I en gammel stue på Norsk Folkemuseum blir det funnet et skrin under en løs gulvplanke. En gjenstand i skrinet leder rett til en sjømann som døde under mystiske omstendigheter i Kristiania 125 år tidligere. Her trengs det en mesterdetektiv til for å løse mordgåten! Tar du saken?

Påske er tiden for krim. Og på Norsk Folkemuseum er det tiden for Kriminell påske. Årets mysterium er knyttet opp mot folkemuseets 125 års jubileum. Mordgåten om en sjømann som døde på mystisk vis 125 år tidligere gjør at små mesterdetektiver må grave i historien og finne spor som leder frem til den rette morderen. Her må man bruke nysgjerrighet, fantasi og fornuft for å løse mysteriet.

Opplegget passer fint for barn i alle aldre, men barn under 10 år bør ha selskap av voksen. Store deler av påskekrimmen foregår utendørs, der man går en runde rundt museet gjennom ulike poster. Mysteriet tar omtrent 1 time å løse.

Innendørs er det eggmaleverksted og marsipanverksted. Her må man kjøpe et aktivitetskort for å delta.

Grupper fra AKS er velkomne.

Kontakt:

Presseansvarlig, Jon Ilseng, Tel: (+47) 97 15 88 06