Løsningen på årets påskekrim

Fant du ut hvem de to morderne var, hvilke motiver de hadde og hvilke hvilke drapsvåpen som ble brukt? Her gir vi deg svarene.

I årets påskekrim fant kriminaletterforsker Agnes Berg ut at Aleksej Petrovitsj var den første som ble drept. 

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Aleksej ble drept av Frank Bull på utedoen i Wessels gate. De to hadde vært i Aleksejs leilighet samme natt. På morgenkvisten gikk Aleksej ut for å gå på do, og da så Frank sitt snitt til å stjele det grønne Faubergé-egget fra stua. Han fortet seg deretter ut til utedoen, og slo med all sin kraft Aleksej med egget i bakhodet slik at han døde. Motivet til Frank var at han hatet Aleksej fordi han stjal ideen og tegningen av gullegget fra ham. Å ta livet av ham med gullegget var en ekstra hevn.

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Da Frank Bull var på vei hjem etter å ha drept Aleksej, møtte han kona Inger Bull i Wessels gate. Hun var på sin morgenrunde med vask i trappeoppganger. Da hun så mannen sin utenfor leiligheten der Aleksej bodde, svartnet det for henne. Inger var sikker på at Frank faktisk var kjæreste med Aleksej og at de møtte hverandre i smug. I tillegg hatet hun Frank for ikke å ha gitt henne det livet han hadde lovet. Inger smalt til ham i hodet med vaskebøtta si. Motivet var sjalusi og en voldsom skuffelse.

Alle som har deltatt i konkurransen, svart riktig, og oppgitt navn og e-postadresse innen 5. april er med i trekningen.

Vinnerne trekkes 7. april og kontaktes fortløpende.