Norsk Folkemuseum åpner uteområdene for publikum

Norsk Folkemuseum på Bygdøy holder stengt som følge av koronapandemien i Oslo. Men til glede for publikum har vi bestemt oss for å åpne uteområdene for besøkende.

•  (Foto/Photo)

Foto: Stian Nybru.

Museet er pyntet til jul, og det vil være gratis å spasere på området og ta inn den gode julestemningen. Kafé og butikk holder også åpent.

- Når vi ikke kan holde museet åpent, vil vi likevel gjerne bidra til at publikum kan få en stemningsfylt tur i friluft på våre områder. Norsk Folkemuseum er en del av den gamle Folkeparken, og nå gjør vi det gratis å oppleve et julepyntet område. For mange kan det være et fint turalternativ, og vi vil sikre at det ikke blir for fullt inne på området. Så håper vi Oslos befolkning kan få en smittesikker og hyggelig opplevelse i førjulstiden, sier direktør Nina Refseth ved Stiftelsen Norsk Folkemuseum. - Det kan være vårt vesle bidrag til folkehelsa.

Turområdene åpner 1. desember, og vil være åpne mellom klokka 09.30 og 16 alle dager i uka.

Nina Refseth
Direktør