Omvisere på Norsk Folkemuseum

Norsk Folkemuseum søker nye omvisere på tilkallingsbasis. De fleste omvisningene finner sted på dagtid og holdes for skoleklasser, bedrifter, voksenopplæring grupper, studentgrupper og private grupper.

Vi søker deg som har gode kommunikasjonsferdigheter, er omgjengelig, engasjert og som synes det høres spennende ut å formidle kulturarv til barn, unge og voksne på Norsk Folkemuseum.

Vi er interessert i deg som er under utdanning eller har utdanning innen kulturhistorie og andre relevante fag. Vi søker også personer som har erfaring med sang, musikk, drama og fortelling. Gode norsk- og engelskkunnskaper er en forutsetning.

Vi trenger omvisere hele året, og høysesong for omvisninger er mai, juni, september, november og desember.

Vi tilbyr en spennende, allsidig og lærerik jobb i et hyggelig arbeidsmiljø. God og omfattende opplæring vil bli gitt. 

Alle som jobber i publikumsrettet virksomhet ved Norsk Folkemuseum har også ansvar for å ivareta sikkerheten på museet. Det vil holdes et obligatorisk opplærings- og sikkerhetskurs 12. - 15. april, på dagtid. De som ikke har anledning til å delta på dette blir ikke vurdert for ansettelse.

Alle søkere må være fylt 20 år innen søknadsfristen!

Timelønn etter eget regulativ.

Mer info: Nina K. Gulbrandsen/ Anne Marie S. Grimstad, tlf. 22 12 37 00

nina.gulbrandsen@norskfolkemuseum.no eller anne.marie.svebak@norskfolkemuseum.no

Er du interessert ber vi deg søke innen 15. februarvia elektronisk søknadsskjema.

Under finner du lenken til elektronisk søknadskjema. Det er IKKE nødvendig å legge ved bilde av deg selv eller karakterutskrift og attestkopier. En oppdatert CV er nok i første omgang.