Omvisere i skoleåret

Vi søker omvisere på tilkallingsbasis i skoleåret til omvisninger for skoleklasser og andre organiserte grupper.

Vi søker etter personer som har stor glede av å formidle til barn, unge og voksne i grupper. Du er omgjengelig, utadvendt og trives med andre mennesker. I tillegg til kulturhistorisk interesse har du gode norsk- og engelskkunnskaper. Jobben som omviser krever at du har evne til å sette deg inn i ny kunnskap, arbeide selvstendig og ta utfordringer. Du er også en del av et arbeidsfellesskap med et overordnet mål om å gjøre et besøk på Norsk Folkemuseum til en god, lærerik og minneverdig opplevelse.

Arbeidet som omviser på tilkallingsbasis består av å holde omvisninger og undervise ulike typer grupper som forhåndsbestiller et pedagogisk opplegg på Norsk Folkemuseum. Jobben som omviser krever fleksibilitet i forhold til hvilke grupper du skal møte. Gruppene er alt fra barnehager, skoleklasser og studenter, til foreninger og firmaer. Vi ønsker søkere med ulike egenskaper og bakgrunn. Vi er interessert i deg som er under utdanning innen kulturhistorie eller andre relevante fag, og deg som har erfaring med sang, musikk, drama og/eller fortelling.

Alle som jobber i publikumsrettet virksomhet ved Norsk Folkemuseum har også ansvar for å ivareta sikkerheten i forhold til brannvern, tyveri og andre uønskede hendelser. Vi ser gjerne at du har relevant erfaring fra lignende institusjoner eller annet servicerettet arbeid. Det vil holdes opplærings- og sikkerhetskurs 16. – 19. april, på dagtid. Kurset er obligatorisk, og de som ikke har anledning til å delta på dette vil ikke bli vurdert for ansettelse. I tillegg til dette grunnkurset vil det bli gitt ytterligere opplæring innen våre undervisningsopplegg og dramapedagogiske omvisningstilbud.

Vi trenger omvisere på tilkallingsbasis hele året, men høysesong for omvisninger er mai, juni september, november og desember. De fleste omvisninger holdes dagtid.

Timelønn etter eget regulativ.

Mer info: Nora Rodin/Anne Marie S. Grimstad, tlf. 22 12 37 00. nora.rodin@norskfolkemuseum.no eller anne.marie.svebak@norskfokemuseum.no

NB! Alle søkere må være fylt 20 år innen søknadsfristen!

Er du interessert, ber vi deg søke innen 1. februarvia elektronisk søknadsskjema.

Under finner du lenken til elektronisk søknadskjema. Det er IKKE nødvendig å leggeved bilde av deg selv eller karakterutskrift og attestkopier. En oppdatert CV er nok i første omgang.