Oslo Strikkefestival: Årets begivenhet for strikkefrelste

Etter flere år med suksess på Deichmanske Hovedbibliotek utvider Oslo Strikkefestival med å legge helgens aktiviteter til Norsk Folkemuseum. 3000 billetter er alt forhåndsolgte, og mange kurs er fulltegnet.

• Illustrasjon.jpg

Hva: Oslo Strikkefestival
Hvor: Norsk Folkemuseum
Når: Lørdag 21. og søndag 22. oktober klokken 11.00 – 16.00
Pris: 130,-  per dag
Kursene krever forhåndspåmelding.

Årets begivenhet for fiber-og garnentusiaster i Oslo!
Oslo Strikkefestival er årets store begivenhet for fiber-og garnentusiaster i Oslo. Hele lørdag- og søndagsprogrammet arrangeres for første gang på Norsk Folkemuseum på Bygdøy,  mens fredagens åpningsfest er på Deichmanske Hovedbibliotek. Helgeprogrammet byr på workshops, foredrag, filmvisninger, debatter, omvisninger, garnbytte og en rekke andre aktiviteter. For barna blir det muligheter for strikking og veving i Veveriet.

Kurs og markedsplass
Det blir avholdt mer enn 50 kurs av norske og internasjonale instruktører, så her er det noe å lære for alle som er interessert i klær og strikking. Hva med et kurs i dobblestrikk? Eller hva med å få hjelp til å redde det havarerte strikketøyet? Mulighetene er mange på festivalen i helgen.

Markedsplassen er en møteplass!
Mange tar turen til strikkefestivalen først og fremst for å for å besøke markedsplassen. Her treffer man noen av de beste nye designerne, garnfargerene og granprodusentene. Dette er en unik mulighet til å oppdage og blir bedre kjent med internasjonale aktører, samt støtte opp om de mindre og uavhengige bedriftene og enkeltpersonene i bransjen.

Strikk & Drikk After Party påmuseet Kafè Arkadia
Mingling og hygge er en viktig del av en festival. Lørdag kveld fylles derfor museets nye flotte kafé med strikkeglade mennesker for sosialt fagprat. Ingen påmelding eller billett kreves til Strikk & Drikk. Tidspunkt for Strikk & Drikk er 16.00 - 21.00.