Reiseliv

Museet er godt tilrettelagt for besøk av grupper. Vi ser at flere utenlandske grupper også besøker Norge om vinteren, derfor har vi utvidet åpningstidene i vintersesongen. Samtidig har vi utvidet sommersesongen, slik at vi nå har sommersesong fra 1. mai til 30. september.

  • Erteblomster foran rødt hus på Enerhaugen
    Det blomstrer på Enerhaugen. Foto: Anne Husbyn

For turoperatører og agenter i reiselivsbransjen tilbyr Norsk Folkemuseum en smakebit av norsk kultur og historie. Her kan man se "Norge på en dag" eller kanskje bare besøke stavkirken raskt, som del av en Osloutflukt.

I sommersesongen fra 1. mai til 30. september er mange av husene i Friluftsmuseet åpne og bemannet med draktkledde verter alle dager mellom kl.10 - 17. Også våre innendørs utstillinger er åpne alle dager.

I vintersesongen fra 1. oktober til 30. april er våre innendørsutstillinger åpne. Åpningstider vinteren 2019, fra og med 1. januar, vil være fra 11 - 16. I det fredfylte Friluftsmuseet kan man vandre på egen hånd og beundre lokale byggeskikker fra hele Norge. Stavkirken holdes åpen også vinterstid, men uten vakt om vinteren. På enkelte vintersøndager er det ulike familiearrangementer tilrettelagt for hjemmepublikumet.  

Sommersesong: 1. mai - 30. september. Åpent fra kl 10:00 - 17:00

Vintersesong: 1. okt - 30. april. Åpent fra kl 11:00 - 16:00

<strong><em>For grupper - Norsk Folkemuseum</em

Det årlige Julemarkedet arrangeres de to første helgene i desember, lørdager og søndager fra kl. 11-16.

Norsk Folkemuseum holder stengt 17. mai, 24. og 25. desember.

Vi tilbyr gunstige kontrakter med priser spesielt tilpasset turoperatører og reiselivsindustrien.

Omvisninger i regi av Norsk Folkemuseum må bestilles og bekreftes på forhånd. En omvisning varer rundt en time, og en gruppe tar opptil 30 personer. Grupper over 15 personer får rabatt.

For informasjon og priser for turoperatører kontakt oss på: booking@norskfolkemuseum.no

Velkommen til Norsk Folkemuseum!

  • Detalj av bygninger fra Hordaland
    1/1
    Morten Brun