Vi sparker i gang

Søndag 13. mai sparker Norsk Folkemuseum i gang sesongen med dans og musikk. Her kan publikum prøve seg som spellemann, lære å lokke, bli med på 50-talls rockekurs og delta på en gammeldags skoletime!

• God stemning med folkedans. Foto: Morten Brun.
    God stemning med folkedans. Foto: Morten Brun.

Hva:  Vi sparker i gang!
Hvor:  Norsk Folkemuseum
Når:  Søndag 13. mai, 2018. Kl 11.00 - 16.00

Våren har for lengst kommet til Bygdøy og Norsk Folkemuseum. Nå er det endelig klart for sesongens første søndagsarrangement med yrende liv og lyd i både tun og hus.

-  Vi ønsker å vise folk hva de kan oppleve hos oss i tiden fremover. Norsk Folkemuseum byr på en frisone fra byens larm, og er et sted der familier kan oppleve kultur, underholdning og god stemning, sier kommunikasjonsrådgiver Jon Ilseng om vårens første arrangement.  Vi har hatt rekordmange besøkende i vinter, men det er nå på våren Folkemuseet virkelig kan vise seg frem i sin beste drakt og med masse liv og røre, i en park der det spirer og gror. På et vis starter året for oss nå!  Og det ønsker vi å vise frem til folk, og la de ta del i. Så det håper vi folk gjør nå på søndag!

Fyldig familieprogram
Programmet byr på opptredener av en rekke folkemusikere som spiller intimkonserter rundt om på museet. Blandt bidragsyterne er Norsk lur- og bukkehornlag, Østerdølenes Spellemannslag, Tre sneller og et hespetre, samt en trio fra Takt og tone. Her blir det mye å se på, høre på og være med på!  50-talls rocken i Trøndelagstunet spilles fra en tidsriktig platespiller!

Utvidede åpningstider fra 15. mai.
Søndagens arrangementet markerer også at Folkemuseet går over til «sommertid» hva åpningstider angår. Fra 15. mai til 14. september er åpningstidene 10.00 – 18.00. Dette gjelder både søndager, helligdager og hverdager.

Her er lenke til mer informasjon og arrangementet, samt program.

Kontakt:
Kommunikasjonsrådgiver Jon Ilseng,