Spisesteder

Ta turen innom hyggelige Kafé Arkadia, Torgkafeen eller Piperviken i sommer.

 • (Foto/Photo)
  1/1
  Trine Sirnes

Kafé Arkadia

Åpen hver dag 10.30-18.00

Kafé Arkadia tilbyr et stort utvalg av påsmurt, småretter, salater, hjemmebakts og bakervarer. Her kan du også kjøpe syltetøy produsert ved Bygdøy Kongsgård, og andre småvarer som sjokolade og iskrem. I Kafé Arkadia er det også mulig å kjøpe en piknikkurv som kan nytes i Friluftsmuseet.

Kafé Arkadia har egen inngang fra Museumsveien, og inngangsbillett er ikke nødvendig. 

Torgkaféen

 • (Foto/Photo)
  Trine Sirnes

Åpen hver dag 11.00-17.00

Torgkafeen ligger ved lekeplassen i Friluftsmuseet. Kaféen har en idyllisk terrasse, som er deilig å bruke sommerstid. 

Prøv vår sommerlunsj eller barnemeny. Vi selger også pølse og pommes frites og Tandoori. Eller frister det med en soft is?

Vaffelhuset i Piperviken

 • (Foto/Photo)
  Trine Sirnes

Åpen hver dag 11.00-17.00

Piperviken ligger ved Festplassen. Hva er din favorittvaffel? Tuttifrutti, bananspiltt, eller jordbærfryd? 

Grilling på Festplassen

Hver lørdag og søndag i sommer fyrer vi opp grillene på Festplassen. Ta med egen grillmat eller kjøp det du trenger på kaféen i Piperviken. 
Grillene er varme fra klokken 13.00

Bordbestillinger og arrangementer

Med forbehold om gjeldende smittevernregler. 

Vi tar imot bordbestillinger for grupper på over 10 personer når man forhåndsbestiller mat og drikke. For grupper på over 15 personer tilbyr vi varmmatsmenyer, både 2-retters og 3-retters, i tillegg til et stort utvalg av småretter.

Arkadia leier ut møterom i tilknytting til kaféen. Rommet egner seg for opptil 20 personer. Møterommet koster kr. 5000 for heldagsleie fra klokken 08.00 – 15.30. Mat og drikke kommer utenom. Rommet egner seg også for små lukkede selskaper.

Prosjektor, lerret og white board er tilgjengelig ved forhåndsbestilling.

Utenom åpningstid kan kafélokalet leies for lukkede arrangementer. Alle forespørsler vedrørende servering, mat og drikke gjøres på e-post til: kafe@norskfolkemuseum.no

Torgkafèen kan leies til arrangementer og lukkede selskaper – utenom sesongen og utenom vanlig åpningstid. Ta kontakt pr. epost til kafe@norskfolkemuseum.no for uforpliktende pristilbud.