Hopp til hovedinnhold

Dette kan du glede deg til i 2024!

I 2024 inviterer vi til høytid og fest. Gjennom året markerer vi tradisjoner og skikker knyttet til årets og livets gang. I ikoniske omgivelser og gjennom aktiviteter og opplevelser gir vi liv til historien!

Her presenterer vi høydepunktene for museumsåret 2024.

Klassisk lørdag - konsertserie i utstillingen Norsk Kirkekunst

Under kunstnerisk ledelse av anerkjente Peter og Christina Herresthal, er vi stolte over å presentere en konsertserie som forener tradisjonsrik kunst og musikk med samtidens nye tanker og musikalske impulser. Konsertene passer for voksne og studenter.

Ny utstilling åpner 3 mai!

Utstillingen er laget av Universitetsbiblioteket i Bergen og Schmucker Art Gallery ved Gettysburg College og viser over 120 originale 1800-talls fotografier fra en amerikansk og flere norske samlinger, blant annet Norsk Folkemuseum.

En sommer full av opplevelser!

 • Kvinne med hatt, blomster og ljå.
  Morten Brun

 • I juni feirer vi kjærligheten med et mangfold av fortellinger og iscenesettelser om kjærlighet rundt om på museet.
 • Sankthans ønsker vi i samarbeid med OBOS velkommen til midtsommerfeiring og festival for hele familien! Oppleve stemningsfulle sommerkonserter, bli med på dansekurs og lag din egen blomsterkrans!
 • Fra 23. juni til 18. august kan du oppleve et levende museum med musikk, dans og tradisjonshåndverk hver dag i Friluftsmuseet. Bli med på spennede og morsomme aktiviteter for store og små, hils på dyra, møt draktkledde tunverter og se vakre Gol stavkirke.

 • Historisk ferieskole passer for barn mellom 8 og 13 år som vil være med på leken! Bli med på en opplevelsesrik og uforglemmelig uke, og et godt minne for livet! 

 • Bildet viser en plass med markedsboder og mennesker i skumringen
  1/3
 • 2/3
 • Nissekledte barn danser folkedans.
  3/3

Planlegger du å besøke museet mer enn en gang det neste året?

Da kan det lønne seg med årskort!

Årskortet gjelder for deg og en gjest og er tjent inn etter to besøk for to voksne. Barn har alltid gratis inngang. 

Velkommen til Norsk Folkemuseum i 2024!

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1