Hopp til hovedinnhold
Nærbilde av barn som danser i setesdalsbunad.

Norsk Folkemuseums Dansegruppe gjør opptredener på bestilling. Vi opptrer i flotte setesdalsdrakter og bruker hardingfela som hovedinstrument for tonefølge.

Vi har et bredt utvalg av norske folkedanser på repertoaret. Dansegruppen opptrer i mange ulike sammenhenger, alt fra bryllup til statsbesøk, og vi gjør alt vi kan for å skreddersy et program som passer ditt arrangement. Våre musikere er blant de beste i landet på sine instrumenter. Dansegruppen teller ca. 60 dansere i alderen 6-25 år. 

  • Barn i bunad danser folkedans.
    1/1
    Morten Brun

Ved andre ønsker enn tilbudene under, ta kontakt med oss for pris.

Folkedansforestilling

Kr. 8900,-

Dansere i alderen 13-25 år fra Norsk Folkemuseums Dansegruppe gir en forrykende forestilling med folkedanser som ril, reinlender, pols, springar og halling. Prisen inkluderer spillemann og tre dansepar. Alle dansere og musikere bruker bunad. Vi forteller om bunader og instrument hvis ønskelig og kan formidle både på norsk og engelsk.

Folkedansforestilling m/ kurs

 Kr. 10 600,-

I tillegg til forestilling som beskrevet ovenfor, lærer vi bort noen enkle folkedanser til gjestene i etterkant av opptredenen. Total varighet 60 min.

Musiker

Kr. 4000,-

Vi tilbyr vakker folkemusikk til ditt bryllup eller arrangement. Vi kan tilby innslag på inntil 60 minutter og tilpasse opplegget etter deres ønske.

Folkedanskurs

Pristilbud ved forespørsel

Vil dere lære å danse folkedans? Vi kan tilpasse både innhold, lengde og nivå på kurset etter deres ønske og lover en morsom opplevelse! Vi tilbyr kurs med både én eller flere instruktører og spillemann.

Kontakt oss

For spørsmål eller bestilling, ta kontakt med leder for dansegruppa, Siren Hermansen. Siren.Hermansen@norskfolkemuseum.no