På årsmøtet 3. september ble Ragna Kure utnevnt til æresmedlem for særlig innsats for museet, foreningen og norsk farmasihistorie.
Ragna Kure tok apotekereksamen på Farmasøytisk institutt, Universitetet i Oslo, i 1961. Det var starten på en mangfoldig og lang karriere i ulike deler av farmasien: Laboratorieleder i legemiddelfirmaet Ciba i Basel, Sveits 1963-67, seksjonssjef i legemiddelfirmaet Collett 1968-73, avdelingsleder ved Væske- og steriliseringsavdelingen, Ullevål sykehus 1973-92 og innehaver av Skillebekk apotek og Skøyen apotek 1994-2002.
I tillegg har hun vært engasjert i farmasøytisk etterutdannelse, vært medlem i diverse utvalg og hun var en av initiativtakerne til FUG, Farmasøyter Uten Grenser.
I 2007 ble Ragna tildelt ordenen Det Giftige Kors, norsk farmasis høyeste utmerkelse.
Da Skillebekk apotek flyttet til nye lokaler i 2001 donerte hun og bekostet gjenoppført apotekets offisin (ekspedisjonslokale) til Farmasihistorisk Museum. Dette er et typisk 1960-talls apotek, og er en svært populær del av museet, spesielt for godt voksne besøkende. De blir henrykt over å se Lano, Lux, Sterilan og Dr. Greves barnesåpe under glass i disken. Den unge garde lurer på hvor Paracet og hudkremer er, og har vanskelig for å forstå at man den gang måtte få alt ekspedert over disk.
Museet har også mottatt generøse bidrag fra Ragna til driften av museet.
Ragna har vært medlem av museets styre, de seneste årene som varamedlem. Hun har i mange år vært en drivende kraft i Aktivitetsutvalget, og har lagt ned stort arbeid i avvikling av og bemanning med frivillige ved Farmasimuseets Dag, julemarkedet og ikke minst sommersesongen.
Styret takker Ragna for hennes omfattende og viktige bidrag til Norsk Farmasihistorisk Museum gjennom mange år. Når hun nå trekker hun seg tilbake, ønsker vi alt godt videre og håper hun blir å se som besøkende på museet i årene som kommer.